Human Design Integraal

In  het ‘menselijk ontwerp’ dat zichzelf heeft ontworpen, ligt alles en dat wil zeggen van alle generaties vóór ons opgeslagen. De complete (wereld)geschiedenis. Integraal.

Ei- en zaadcel smelten samen en gaan zich delen. Wonderbaarlijk genoeg is dit niet met het blote oog waar te nemen, maar na negen maanden worden we geboren met alles erop en eraan. Dit laatste kan weersproken worden en ‘lijkt’ ook niet altijd zo, maar ook dan is er een reden.

Want om uit te groeien tot de persoonlijkheid zoals we onszelf zien in de verschillende perioden van ons leven en de beelden die de omgeving van ons maakt, kan nog wel eens wat discrepantie zitten. Want wie zijn we echt? Waarom lijken we zo verschillend?

Door automatische activering van de verschillende onderdelen die iedere blauwdruk –samengevat in de bodygraph- heeft, komt er afhankelijk van onze leeftijd, opvoeding, omgeving en allerlei ‘denkbare’ omstandigheden telkens een andere ‘ik’ om de hoek kijken.

Wanneer we onszelf gadeslaan en proberen te focussen op een moment waar we ons afvragen wat er gaande is, kan bewustwording van dit proces alleen al een enorme eyeopener zijn.

Human Design Oost West is gegrondvest op het ‘Spiegelwerk’ oftewel Zelfwaarneming, waardoor het een, het ander aanvult en kompleet maakt.

Op deze manier kunnen we er onder andere achterkomen:

  • wie we zijn
  • wat we zijn
  • waarom we hier zijn
  • wat de reden is van de confrontaties waar we keer op keer tegenaan lopen
  • en vooral: hoe worden we hiervan verlost?

We vormen tezamen een eenheid.